BedrijfsfilosofieBruinings Studio Weesp, 31 jaar in Weesp en die jaren zijn voorbij gevlógen! En wat echt fantastisch is: we hebben heel veel klanten die ook al zo’n 20, 30 jaar bij ons komen.

De kracht van onze zaak is het loyale, betrokken en enthousiaste team. Een van hen werkt al vanaf het begin in de studio, de andere teamleden ook al vele jaren. Wij durven dus te stellen dat wij over ruim voldoende kennis en ervaring beschikken om voor u een verantwoord en mooi bruiningsresultaat te realiseren.

Het vaste team vrouwen in de studio ervaren onze klanten als heel prettig omdat je niet iedere keer een ander gezicht ziet.

Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat wij van elke klant precies weten welk type bank het beste bij zijn of haar huidtype past. Het leuke is dat klanten die al lang bij je komen hierdoor precies weten hoe zij verstandig kunnen zonnen. Ben je geruime tijd niet geweest, dan passen wij het type bank en de tijdsduur aan. Op deze manier wordt het bruiningsproces rustig opgebouwd en juist onze klanten weten dat ze verantwoord met zonlicht moeten omgaan. Omdat wij hoge kwaliteit willen bieden blijven wij continue investeren. De techniek schrijdt voort en bij ons ben je altijd verzekerd van de nieuwste typen zonnebanken en lampen. Zonnebanken bieden tegenwoordig een welzijnsbeleving en daarom is innovatie een continue proces in onze branche. Bij uw eerste bezoek aan onze studio vragen wij u een huidanalyseformulier in te vullen en samen met u doorlopen wij een kort intakegesprek.

Als eigenaar ben ik lid van het dagelijks bestuur van onze branchevereniging SVZ, Samenwerking Verantwoord Zonnen. SVZ bevordert de kwaliteit en veiligheid van het zonnen op de zonnebank. Wij maken ons sterk voor een hoog niveau van advies over het zonnen, dienstverlening door deskundig opgeleide medewerkers, hygiëne, veiligheid van de apparatuur in de studio.